+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Dolce Villa Hotel Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 135 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    90%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

niki Tichakova

dospělý pár, 5.2.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Libylo se nam vsechno. Meli jsme dobry "deal" a na recepci byli ochotni a mili!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Moc děkujeme za úžasné hodnocení a budeme se těšit na další návštěvu! Petra, Front Office Manager

Anonym

jednotlivec, 16.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Dear Ana,

thank you for your review, I am just wondering what we could improve to receive better rating next time? Wish you provided us more details.

However, I hope we would have chance to welcome you back at Dolce Villa soon.

Best regards,

Petra Brychtova
Front Office Manager

Petr

dospělý pár, 1.11.2016

Kladno Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Burger bar

  • Rozbitá umyvadlová baterie, neodtekajici umyvadlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za recenzi i komentář - s baterií ani s umývadlem problém není, je tedy možné, že bylo opraveno hned po Vašem odjezdu. Přesto děkujeme za Vaši snahu, dát nám znát nedostatky, což je jediný způsob, jak lze poskytnout náležitý komfort našim hostům. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! Petra Brychtová, Front Office Manager

Anonym

jednotlivec, 22.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za krásné hodnocení, pokud byste měl náladu nám sdělit více, například proč nedostaneme 10/10, velmi to oceníme. Budeme se těšit na Vaše příští rezervace v Dolce Villa! Petra Brychtová, Front Office Manager

Michal Tal Sondheimer

rodina se staršími dětmi, 19.10.2016

Mazkeret Batya Izrael

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Very nice hotel, friendly staff, not far from Prague airport. Nice braekfast and lovely place!! We loved it

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Thank you for your review and for sharing your recent experience at Dolce Villa hotel. We love your feedback and we are pleased to hear that everything went smooth. We are looking forward to your next visit in Prague. Petra Brychtova, Front Office Manager

Anonym

jednotlivec, 9.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hezké hodnocení a budeme se těšit brzy zase na viděnou v Dolce Villa! Petra Brychtová, Front Office Manager

Muchovi

dospělý pár, 21.8.2016

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • moje žena

  • pes s beraními rohy ve vstupní hale ,zablokovaná restaurace ,kvůli svatbě tzn.nemožnost se navečeřet v místě pobytu ,ráno hluk,připomínající stěhování nábytku,patrně centrální vysavač

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za krásnou recenzi, jsme moc rádi, že jste si pobyt u nás užili a že Vám jej zpestřil náš ručně-vyřezávaný beran. Pokud jde o uzavřenou restauraci, mrzí mě nedorozumění, které muselo nastat, neboť Burger Bar byl otevřen i přes svatbu, která probíhala v oddělené části. Těšíme se brzy na další návštěvu Vás, Vašeho humoru i sympatické manželky. Petra

Anonym

jednotlivec, 20.8.2016

English

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hezké hodnocení, jen je škoda, že nám nedáte znát, co se Vám nelíbilo - s konkrétní zpětnou vazbou se lépe zlepšujeme! Snad brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Anonym

jednotlivec, 19.8.2016

English

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za krásné hodnocení!

Anonym

jednotlivec, 30.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hodnocení, ikdyž bychom rádi znali Váš názor, v čem konkrétně se máme zlepšit? Snad brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Jana

rodina se staršími dětmi, 9.7.2016

NÁCHOD Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Přístup personálu ,prostředí,obsluha

  • bez připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel. Vaše spokojenost je naší prioritou. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Petra

Anonym

jednotlivec, 28.6.2016

English

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel a za krásné hodonocení. Snab brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Anonym

jednotlivec, 13.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel, a také za hezké hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! Petra

Anonym

jednotlivec, 3.4.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vybaveni hotelu. Lokalita

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel. Vaše spokojenost je naší prioritou a ceníme si Vašeho názoru! Brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Mr. Paul Maullin

jednotlivec, 27.2.2016

Švýcarsko

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Excellent hotel - comfortable - good location - nice staff

  • Bed could have been bigger,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Dear Paul, thank you for choosing Dolce Villa hotel and dedicating the time to post such a generous review! Hoping to have the pleasure to welcome you back in Dolce Villa in the future. Best regards, Petra

Lucie PAVLÍKOVÁ

jednotlivec, 17.1.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo v naprosté pohodě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den paní Pavlíková, velmi děkujeme za Vaši zpětnou vazbu - spokojenost hostů je naší hlavní prioritou! Brzy na shledanou v Dolce Villa hotel, Petra.

Eva

rodina se staršími dětmi, 11.10.2015

Trenčín Slovensko

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Bola som v tomto hoteli už druhý krát. A bola som opäť spokojná, hotel mi úplne vyhovuje, je v tichom a pokojnom prostredí neďaleko od centra Prahy, s veľmi dobrým spojením.Odporúčam.

  • nemám

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den Evo, děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme veselé Vánoce a šťastný Nový rok! Petra

Kateřina

dospělý pár, 21.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vybavenost pokoje skvělá, naprostá čistota. Služby na komfortní úrovni. Pobyt zde byl velmi příjemný, můžu vřele doporučit všem.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme Kateřino, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybrala náš hotel. Vaše spokojenost je naší prioritou a ceníme si Vašeho názoru.Petra

Gudrun Kuhnt

dospělý pár, 23.5.2015

Deutsch

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

p. Hlavsová

dospělý pár, 14.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9