+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Dolce Villa Hotel Recenze

Hodnocení hotelu

92%
Perfektní

dle 123 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    93%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    90%
  • Poměr cena/kvalita

    92%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Hoai Linh Le

rodina s malými dětmi, 30.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 30.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hodnocení, ikdyž bychom rádi znali Váš názor, v čem konkrétně se máme zlepšit? Snad brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Anonym

jednotlivec, 16.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Dear Ana,

thank you for your review, I am just wondering what we could improve to receive better rating next time? Wish you provided us more details.

However, I hope we would have chance to welcome you back at Dolce Villa soon.

Best regards,

Petra Brychtova
Front Office Manager

Anonym

jednotlivec, 5.7.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Hotel jsem vybrala pro výbornou dostupnost letiště (6 km). Ubytování na výborné úrovni, příjemné prostředí a dýchatelné ovzduší. Pro časné ranní odlety je však hotel nevybaven - snídaně až od 7,00 hod, žádný automat na čaj či varná konvice na pokoji. Snídaňový balíček hodně skromný.

Personál
2
Služby
3
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaši recenzi. Snídani v dřívějších hodinách je možné individuálně domluvit na recepci, vzhledem k téměř nulové poptávce není zahrnuta ve standardu k ubytování.

Monika

dospělý pár, 15.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
66 %
  • Možná budu kladně hodnotit to, co by mělo být standardem,ale bohužel nebývá,takže oceňuji čistou koupelnu a WC, pokoj byl útulný, také se nám líbilo okolí hotelu, a že se jedná o klidé místo. Hotel bych doporučila.

  • Děsný koberec na pokoji, zasloužil by buď pořádně vyčistit nebo vyměnit a pak slabý výkon WiFi.

Personál
6
Služby
7
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Peter Koopmann

skupina přátel, 11.9.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
68 %
  • freundlich wie immer

  • w-lan war ein bisschen schwach, frühstückbrötchen waren nicht da,

Personál
6
Služby
6
Čistota
5
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

mladý pár, 28.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Nebyli jsme v tomto hotelu poprvé, zvolili jsme ho díky předchozí dobré zkušenosti. Teď ale přišlo trochu zklamání. Celkový dojem pokoje nepůsobil úplně čistě a hlavně - když jsme použili ručníky, zrovna nevoněli, spíše zapáchali zatuchlinou. Předchozí pobyt na jedničku, teď už ne.

Personál
10
Služby
10
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 11.12.2013

Slovensky

  • Celkové hodnocení
68 %
  • velke izby

  • v izbe neslo WiFi, museli ma prestahovat do nej izby malo kanalov na TV

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 30.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Co můžeme zlepšit, abychom dostali lepší hodnocení? Lenka, Assistant Manager

Anonym

rodina se staršími dětmi, 12.8.2012

Deutsch

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Sauber,Komfortabel, freundliches Personal im Service

  • Sehr hellhörige Räume, Personal an der Rezeption unfreundlich,

Personál
2
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Michal

jednotlivec, 18.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
5
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Lenka

mladý pár, 23.7.2011

Hradec Králové

  • Celkové hodnocení
74 %
  • Velká spokojenost.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
5

Anonym

dospělý pár, 18.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Hotel je situován v klidné části Prahy, personál vstřícný, pokoje čisté a adekvátní ceně.

  • Burger bar, který je součástí hotelu, mě co do kvality jídla velmi zklamal.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Vážený pane Málku,

děkujeme za Vaši recenzi i za zpětnou vazbu. Pro zlepšování našich služeb bychom byli velice rádi, kdybyste mohl rozvinout svou nespokojenost s Burger Barem a kontaktoval nás na emailu info@dolcevilla.cz.

Se srdečným pozdravem,

Eva Ballošová, Hotel Manager

Nicholas Relton

jednotlivec, 13.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

p. Hlavsová

dospělý pár, 14.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Ivo Lorenc

jednotlivec, 5.11.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 14.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Hotel navstevujem uz dlhsiu dobu a so sluzbami som spokojna.

  • Krajne izby su velmi studene. Obzvlast v kupelni je chlad neprijemny a nie je mozne si miestnosti dokurit, kedze kurenie je centralne.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 13.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel, a také za hezké hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! Petra

Anonym

jednotlivec, 20.8.2016

English

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hezké hodnocení, jen je škoda, že nám nedáte znát, co se Vám nelíbilo - s konkrétní zpětnou vazbou se lépe zlepšujeme! Snad brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Anonym

jednotlivec, 9.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za hezké hodnocení a budeme se těšit brzy zase na viděnou v Dolce Villa! Petra Brychtová, Front Office Manager
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.