+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Dolce Villa Hotel Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 123 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    93%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    90%
  • Value for money

    92%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Marek

family with young children, 2.12.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.9.2017

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Renate Paier

family with older children, 25.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za tak krásné bodové hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Petra, Front Office Manager

Eliska

family with older children, 6.5.2017

Bratislava Slovensko

  • Overall rating
84 %
  • Pacila sa mi cista priestorna izba.

  • Napriek opakovanej snahe dohodnut si s recepcnym ranajky skor - o 7h, sa nam to nepodarilo a tak sme sa museli naranajkovat v nedalekom Albertovi. V rezevacnom systeme sme ziadaki ranajky vynimocne o 7h kvoli pracovnej povinnosti o 7:30h.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás mrzí situace se snídaní; Hostům, kteří nestíhají snídani v klasickém čase, vždy nabízíme snídaňové balíčky - z Vaší recenze není jasné, zda se tak stalo? Ocením více detailů! Petra, Front Office Manažer

Anonym

single traveler, 1.5.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • recepčné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Wow! děkujeme za úžasné hodnocení, které ráda budu sdílet se zbytkem týmu. Brzy na shledanou! Petra, Front Office Manager

Anonym

single traveler, 5.4.2017

Deutsch

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byli spokojeni a budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Lenka, Assistant Manager

eva

group of friends, 2.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Byly jsme moc spokojení určitě znovu ubytování zopakujeme .perfektní doprava do centra a zpět do hotelu aniž bychom využily auto.prostě super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za úžasné ohodnocení. Těší nás Vaše spokojenost a doufáme, že Vás znovu v hotelu Dolce Villa přivítáme. Lenka, Assistant Manager

Anonym

single traveler, 30.3.2017

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Co můžeme zlepšit, abychom dostali lepší hodnocení? Lenka, Assistant Manager

niki Tichakova

mature couple, 5.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Libylo se nam vsechno. Meli jsme dobry "deal" a na recepci byli ochotni a mili!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Moc děkujeme za úžasné hodnocení a budeme se těšit na další návštěvu! Petra, Front Office Manager

Anonym

single traveler, 16.11.2016

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Dear Ana,

thank you for your review, I am just wondering what we could improve to receive better rating next time? Wish you provided us more details.

However, I hope we would have chance to welcome you back at Dolce Villa soon.

Best regards,

Petra Brychtova
Front Office Manager

Petr

mature couple, 1.11.2016

Kladno Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Burger bar

  • Rozbitá umyvadlová baterie, neodtekajici umyvadlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za recenzi i komentář - s baterií ani s umývadlem problém není, je tedy možné, že bylo opraveno hned po Vašem odjezdu. Přesto děkujeme za Vaši snahu, dát nám znát nedostatky, což je jediný způsob, jak lze poskytnout náležitý komfort našim hostům. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! Petra Brychtová, Front Office Manager

Anonym

single traveler, 22.10.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za krásné hodnocení, pokud byste měl náladu nám sdělit více, například proč nedostaneme 10/10, velmi to oceníme. Budeme se těšit na Vaše příští rezervace v Dolce Villa! Petra Brychtová, Front Office Manager

Michal Tal Sondheimer

family with older children, 19.10.2016

Mazkeret Batya Izrael

  • Overall rating
92 %
  • Very nice hotel, friendly staff, not far from Prague airport. Nice braekfast and lovely place!! We loved it

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Thank you for your review and for sharing your recent experience at Dolce Villa hotel. We love your feedback and we are pleased to hear that everything went smooth. We are looking forward to your next visit in Prague. Petra Brychtova, Front Office Manager

Anonym

single traveler, 9.9.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za hezké hodnocení a budeme se těšit brzy zase na viděnou v Dolce Villa! Petra Brychtová, Front Office Manager

Muchovi

mature couple, 21.8.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • moje žena

  • pes s beraními rohy ve vstupní hale ,zablokovaná restaurace ,kvůli svatbě tzn.nemožnost se navečeřet v místě pobytu ,ráno hluk,připomínající stěhování nábytku,patrně centrální vysavač

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za krásnou recenzi, jsme moc rádi, že jste si pobyt u nás užili a že Vám jej zpestřil náš ručně-vyřezávaný beran. Pokud jde o uzavřenou restauraci, mrzí mě nedorozumění, které muselo nastat, neboť Burger Bar byl otevřen i přes svatbu, která probíhala v oddělené části. Těšíme se brzy na další návštěvu Vás, Vašeho humoru i sympatické manželky. Petra

Anonym

single traveler, 20.8.2016

English

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za hezké hodnocení, jen je škoda, že nám nedáte znát, co se Vám nelíbilo - s konkrétní zpětnou vazbou se lépe zlepšujeme! Snad brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Anonym

single traveler, 19.8.2016

English

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za krásné hodnocení!

Anonym

single traveler, 30.7.2016

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za hodnocení, ikdyž bychom rádi znali Váš názor, v čem konkrétně se máme zlepšit? Snad brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

JANA

family with older children, 9.7.2016

NÁCHOD Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Přístup personálu ,prostředí,obsluha

  • bez připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel. Vaše spokojenost je naší prioritou. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Petra

Anonym

single traveler, 28.6.2016

English

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel a za krásné hodonocení. Snab brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.