+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Dolce Villa Hotel Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 123 reviews

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    93%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    90%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 17.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Renate Paier

Familie mit Kindern, 25.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za tak krásné bodové hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Petra, Front Office Manager

Eliska

Familie mit Kindern, 6.5.2017

Bratislava Slovensko

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pacila sa mi cista priestorna izba.

  • Napriek opakovanej snahe dohodnut si s recepcnym ranajky skor - o 7h, sa nam to nepodarilo a tak sme sa museli naranajkovat v nedalekom Albertovi. V rezevacnom systeme sme ziadaki ranajky vynimocne o 7h kvoli pracovnej povinnosti o 7:30h.

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás mrzí situace se snídaní; Hostům, kteří nestíhají snídani v klasickém čase, vždy nabízíme snídaňové balíčky - z Vaší recenze není jasné, zda se tak stalo? Ocením více detailů! Petra, Front Office Manažer

Anonymus

Einzelreisende, 1.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • recepčné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Wow! děkujeme za úžasné hodnocení, které ráda budu sdílet se zbytkem týmu. Brzy na shledanou! Petra, Front Office Manager

Anonymus

Einzelreisende, 5.4.2017

Deutsch

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za krásné hodnocení. Jsme rádi, že jste byli spokojeni a budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Lenka, Assistant Manager

eva

Gruppe von Freunden, 2.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Byly jsme moc spokojení určitě znovu ubytování zopakujeme .perfektní doprava do centra a zpět do hotelu aniž bychom využily auto.prostě super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za úžasné ohodnocení. Těší nás Vaše spokojenost a doufáme, že Vás znovu v hotelu Dolce Villa přivítáme. Lenka, Assistant Manager

Anonymus

Einzelreisende, 30.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za Vaše hodnocení. Co můžeme zlepšit, abychom dostali lepší hodnocení? Lenka, Assistant Manager

niki Tichakova

Älteres Paar, 5.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Libylo se nam vsechno. Meli jsme dobry "deal" a na recepci byli ochotni a mili!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Moc děkujeme za úžasné hodnocení a budeme se těšit na další návštěvu! Petra, Front Office Manager

Anonymus

Einzelreisende, 16.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Dear Ana,

thank you for your review, I am just wondering what we could improve to receive better rating next time? Wish you provided us more details.

However, I hope we would have chance to welcome you back at Dolce Villa soon.

Best regards,

Petra Brychtova
Front Office Manager

Petr

Älteres Paar, 1.11.2016

Kladno Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Burger bar

  • Rozbitá umyvadlová baterie, neodtekajici umyvadlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za recenzi i komentář - s baterií ani s umývadlem problém není, je tedy možné, že bylo opraveno hned po Vašem odjezdu. Přesto děkujeme za Vaši snahu, dát nám znát nedostatky, což je jediný způsob, jak lze poskytnout náležitý komfort našim hostům. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! Petra Brychtová, Front Office Manager

Anonymus

Einzelreisende, 22.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za krásné hodnocení, pokud byste měl náladu nám sdělit více, například proč nedostaneme 10/10, velmi to oceníme. Budeme se těšit na Vaše příští rezervace v Dolce Villa! Petra Brychtová, Front Office Manager

Michal Tal Sondheimer

Familie mit Kindern, 19.10.2016

Mazkeret Batya Izrael

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Very nice hotel, friendly staff, not far from Prague airport. Nice braekfast and lovely place!! We loved it

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Thank you for your review and for sharing your recent experience at Dolce Villa hotel. We love your feedback and we are pleased to hear that everything went smooth. We are looking forward to your next visit in Prague. Petra Brychtova, Front Office Manager

Anonymus

Einzelreisende, 9.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za hezké hodnocení a budeme se těšit brzy zase na viděnou v Dolce Villa! Petra Brychtová, Front Office Manager

Muchovi

Älteres Paar, 21.8.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • moje žena

  • pes s beraními rohy ve vstupní hale ,zablokovaná restaurace ,kvůli svatbě tzn.nemožnost se navečeřet v místě pobytu ,ráno hluk,připomínající stěhování nábytku,patrně centrální vysavač

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za krásnou recenzi, jsme moc rádi, že jste si pobyt u nás užili a že Vám jej zpestřil náš ručně-vyřezávaný beran. Pokud jde o uzavřenou restauraci, mrzí mě nedorozumění, které muselo nastat, neboť Burger Bar byl otevřen i přes svatbu, která probíhala v oddělené části. Těšíme se brzy na další návštěvu Vás, Vašeho humoru i sympatické manželky. Petra

Anonymus

Einzelreisende, 20.8.2016

English

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za hezké hodnocení, jen je škoda, že nám nedáte znát, co se Vám nelíbilo - s konkrétní zpětnou vazbou se lépe zlepšujeme! Snad brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Anonymus

Einzelreisende, 19.8.2016

English

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za krásné hodnocení!

Anonymus

Einzelreisende, 30.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme za hodnocení, ikdyž bychom rádi znali Váš názor, v čem konkrétně se máme zlepšit? Snad brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

JANA

Familie mit Kindern, 9.7.2016

NÁCHOD Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Přístup personálu ,prostředí,obsluha

  • bez připomínek

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel. Vaše spokojenost je naší prioritou. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Petra

Anonymus

Einzelreisende, 28.6.2016

English

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel a za krásné hodonocení. Snab brzy na viděnou v Dolce Villa! Petra

Anonymus

Einzelreisende, 13.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Dolce Villa Hotel replied to this review.
Děkujeme, že jste si pro rezervaci svého pobytu vybral Dolce Villa hotel, a také za hezké hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! Petra
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.